Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya güzel ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kabilinden yapı eminği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına alınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli bekçi ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere nâre dayanıklıdır.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk örgünın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, bünyenın kullanım klası kabilinden faktörler patetik olmaktadır.

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok daha çok ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yangın kapısı çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son paye çeşitli bir skalaya sahiptir.

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı çın kolaylıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page